
Συσκευές & Αξεσουάρ
Cremet fennikel- og gulerodssuppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portioner
Υλικά
-
parmesanost skåret i mindre stykker (3 cm)50 g
-
fennikel, frisk skåret i mindre stykker (2-3 cm)350 g
-
gulerødder skrællet og skåret i mindre stykker (2-3 cm)250 g
-
porrer skåret i mindre stykker (2-3 cm)40 g
-
ekstra jomfruolivenolie plus ekstra til servering30 g
-
vand500 g
-
grøntsagsbouillon, terning (til 0,5 l)1
-
salt, fint (προαιρετικό πεδίο)1 knivspids
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
170 kcal /
711 kJ
Πρωτεΐνη
6.1 g
Λιπαρά
13.6 g
Υδατάνθρακες
6.1 g
Φυτικές ίνες
4.1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Sanselige supper
11 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMisosuppe med tofu
Καμία βαθμολογία
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Καμία βαθμολογία
Vietnamesisk pho
Καμία βαθμολογία
Miso kyllinge suppe
Καμία βαθμολογία
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Καμία βαθμολογία
Vichyssoise med pasta
35 λεπτ.
Aubergine cream soup
Καμία βαθμολογία
Kyllingelaksa
30 λεπτ.
Svampesuppe med vilde ris
Καμία βαθμολογία
Kartoffelsuppe med topping
Καμία βαθμολογία