
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Dolgu
-
tarhun, taze sadece yaprakları, damak tadına göre10 - 15 g
-
enginar kalbi, konserve süzdürülmüş80 g
-
ricotta peyniri, taze100 g
-
limon suyu20 g
-
tuz½ tk
-
karabiber½ tk
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)1400 - 1500 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
kırmızı biber ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış2
-
diş sarımsak kabukları soyulmamış4
-
zeytinyağı40 g
-
deniz tuzu¼ tk
-
karabiber1 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
314.8 kcal /
1316.8 kJ
Πρωτεΐνη
39 g
Λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
2.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
140.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTavuklu Keşkek
1ωρ. 20 λεπτ.
Sebzeli Tavuk
45 λεπτ.
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 λεπτ.
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16ωρ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Καμία βαθμολογία
Chialı Tavuk Burger
1ωρ. 10 λεπτ.
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10ωρ. 30 λεπτ.
Kuru Fasulye
10ωρ.
Sucuklu Kuru Fasulye
10ωρ.
Basmati Pilavı
1ωρ.
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 λεπτ.