
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Dolgu
-
tarhun, taze sadece yaprakları, damak tadına göre10 - 15 g
-
enginar kalbi, konserve süzdürülmüş80 g
-
ricotta peyniri, taze100 g
-
limon suyu20 g
-
tuz½ tk
-
karabiber½ tk
Tavuk Sarma ve Kırmızı Biber Sosu
-
tavuk göğsü, derisiz, kemiksiz (her biri yaklaşık 180 g), kalınlığı yaklaşık 1 cm olacak şekilde inceltilmiş (dövülmüş), bk. öneriler4
-
su (yaklaşık), torbaların tamamen suyla kaplandığından emin olun (bk. öneriler)1400 - 1500 g
-
limon suyu (bk. öneriler)30 g
-
kırmızı biber ikiye bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış2
-
diş sarımsak kabukları soyulmamış4
-
zeytinyağı40 g
-
deniz tuzu¼ tk
-
karabiber1 tutam
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
314.8 kcal /
1316.8 kJ
Πρωτεΐνη
39 g
Λιπαρά
15.5 g
Υδατάνθρακες
2.5 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.3 g
Νάτριο
140.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνEtli Türlü
1ωρ. 20 λεπτ.
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.
Karnıyarık
1ωρ.
Etli Bamya
1ωρ. 10 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Hawaii Burger
50 λεπτ.
Domates Soslu Köfteler
1ωρ. 10 λεπτ.
Domates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Chialı Tavuk Burger
1ωρ. 10 λεπτ.
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45 λεπτ.
Otlu Tereyağlı Kontrfile, Biberiyeli Patates ve Brokoli
45 λεπτ.
Meksika Usulü Fasulyeli Kuzu
50 λεπτ.