
Συσκευές & Αξεσουάρ
Ballı Glaze Havuç (vakumda pişirme)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
2 porsiyon
Υλικά
-
yavru havuç ince ve uzun olanlardan, yakl. 13 -14 cm uzunluğunda ( bk. öneriler)150 g
-
tereyağı10 g
-
bal15 g
-
tuz1 tutam
-
taze kekik2 dal
-
taze sıkılmış limon suyu bk. öneriler30 g
-
çörek otu (προαιρετικό πεδίο) serpmek için,¼ tk
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
96.7 kcal /
405.9 kJ
Πρωτεΐνη
1 g
Λιπαρά
4.5 g
Υδατάνθρακες
11.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
154.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Vakumda Pişirme ve Yavaş Pişirme
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCacık
15 λεπτ.
Marine Edilmiş Biberler
55 λεπτ.
Haşlanmış Bulgur
25 λεπτ.
Haşlanmış Karabuğday
25 λεπτ.
Sotelenmiş Kuşkonmaz
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20 λεπτ.
Sotelenmiş Biber ve Soğan
25 λεπτ.
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50 λεπτ.
Turna Yemişli ve Pikan Cevizli Brüksel Lahanası
35 λεπτ.
Rakılı Enginarlı Adaçaylı Fava
2ωρ. 55 λεπτ.
Yasemin Pirinci Pilavı
35 λεπτ.
Fermente Kırmızı Soğan
96ωρ.