Lekko czerstwy chleb zapiekany z boczkiem i serem

Lekko czerstwy chleb zapiekany z boczkiem i serem

4.2 60 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 porcji

Υλικά

  • 2 cebule jedna przekrojona na pół, druga pokrojona w 2 mm plastry
  • 100 g kostek boczku
  • 1 łyżeczka cukru (προαιρετικό πεδίο)
  • 1 łyżeczka papryki, mielonej
    1 łyżeczka papryki wędzonej, mielonej
  • 10 g oleju
  • 200 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
  • 100 g ketchupu
    100 g sosu barbecue
  • 1 - 2 cebule dymki biała i zielona część, pokrojone w 5 mm plastry
  • 30 g prażonej cebulki, gotowej (προαιρετικό πεδίο)
  • ½ - 1 łyżeczka soli
  • 1 biały chleb (ok. 750 g), w całości, lekko czerstwy
    2 bagietki, (patrz wskazówka), w całości, lekko czerstwe
  • 5 - 6 plastrów sera żółtego (ok. 100 g), np. cheddara, goudy, pokrojonych na kawałki

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 439.3 kcal / 1838.1 kJ
Πρωτεΐνη 15.7 g
Λιπαρά 18.5 g
Υδατάνθρακες 53.4 g
Φυτικές ίνες 4.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 984.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων