
Συσκευές & Αξεσουάρ
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
512.9 kcal /
2146 kJ
Πρωτεΐνη
7 g
Λιπαρά
30.2 g
Υδατάνθρακες
57.6 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.8 g
Νάτριο
110.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCondensed Milk Dalgona Coffee
10 λεπτ.
Lemon Posset
2ωρ. 40 λεπτ.
Raspberry and Chocolate Swirl Pavlova (gluten free)
4ωρ. 40 λεπτ.
Frozen Fruit Sorbet
5 λεπτ.
Vanilla Panna Cotta with Rhubarb Compote and a Ginger Crumb
6ωρ. 25 λεπτ.
Mixed Berries Pavlova Stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate Tiffin
2ωρ. 30 λεπτ.
Chocolate and Cream Cheese Tart
4ωρ. 30 λεπτ.
Lemon, Lime and Ginger Tart
6ωρ. 20 λεπτ.
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55 λεπτ.
Blueberry and Mascarpone Cheesecake
3ωρ. 20 λεπτ.
Biscoff Cheesecake
6ωρ. 20 λεπτ.