Συσκευές & Αξεσουάρ
Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 pieces
Υλικά
Biscuit Base Dough
-
blanched almonds200 g
-
medium egg1
-
cornflour40 g
-
vegan margarine30 g
-
caster sugar60 g
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
fine sea salt2 pinches
Vegan Caramel
-
caster sugar250 g
-
coconut cream to taste280 - 310 g
-
water1030 g
-
lemon juice1 tsp
-
vegan margarine cold and in one piece50 g
-
vinegar1 Tbsp
Vanilla Cream
-
water50 g
-
caster sugar170 g
-
vanilla sugar, homemade5 g
-
aquafaba (tinned chickpea liquid)150 g
-
lemon juice2 - 3 drops
Chocolate Sauce
-
vegan dark chocolate small pieces or callets200 g
-
coconut oil30 g
-
tinned coconut milk40 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
110.3 mg
Πρωτεΐνη
7 g
Θερμίδες
2146 kJ /
512.9 kcal
Λιπαρά
30.2 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
13.8 g
Υδατάνθρακες
57.6 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Free From
76 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMilk Tart
8ωρ. 45 λεπτ.
Brioche Berry Pudding
1ωρ.
Crêpes Suzette
35 λεπτ.
Honeycomb
1ωρ. 30 λεπτ.
Mince Pie Ice Cream Sandwich
16ωρ.
Milk Chocolate Panna Cotta with Mango and Banana Marmalade
2ωρ. 15 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Mint Choc Chip
8ωρ. 20 λεπτ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Ice Cream Layer Cake
43ωρ. 35 λεπτ.
Mango and Ginger Frozen Yoghurt
12ωρ. 5 λεπτ.
Clotted Cream and Strawberry Ice Cream
24ωρ.