Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller

Dairy-free Caramel and Vanilla Flødeboller

Καμία βαθμολογία
Προετοιμασία 1ωρ.
Σύνολο 2ωρ. 50 λεπτ.
12 pieces

Υλικά

Biscuit Base Dough
  • blanched almonds
    200 g
  • medium egg
    1
  • cornflour
    40 g
  • vegan margarine
    30 g
  • caster sugar
    60 g
  • gluten-free baking powder
    ½ tsp
  • fine sea salt
    2 pinches
Vegan Caramel
  • caster sugar
    250 g
  • coconut cream to taste
    280 - 310 g
  • water
    1030 g
  • lemon juice
    1 tsp
  • vegan margarine cold and in one piece
    50 g
  • vinegar
    1 Tbsp
Vanilla Cream
  • water
    50 g
  • caster sugar
    170 g
  • vanilla sugar, homemade
    5 g
  • aquafaba (tinned chickpea liquid)
    150 g
  • lemon juice
    2 - 3 drops
Chocolate Sauce
  • vegan dark chocolate small pieces or callets
    200 g
  • coconut oil
    30 g
  • tinned coconut milk
    40 g

Διατροφή ανά 1 piece

Θερμίδες 512.9 kcal / 2146 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 30.2 g
Υδατάνθρακες 57.6 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 13.8 g
Νάτριο 110.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων