Σαλάτα με κόκκινο κραμπί, μήλα, τραγανή φέτα και πέστο από βότανα

Σαλάτα με κόκκινο κραμπί, μήλα, τραγανή φέτα και πέστο από βότανα

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • φρατζολάκια, μπαγιάτικα σε κομμάτια
    60 γρ.
  • σουσάμι
    30 γρ.
  • κάρυ σε σκόνη
    ½ κ.γλ.
  • κάππαρη, τουρσί στραγγισμένη
    20 γρ.
  • σκελίδα σκόρδο
    1
  • φύλλα μαϊντανού, φρέσκα
    20 γρ.
  • χυμό πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένο
    80 γρ.
  • εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο
    60 γρ.
  • αλάτι και ακόμα 1-2 πρέζες
    1 ½ κ.γλ.
  • φύλλα βασιλικού, φρέσκα
    20 γρ.
  • μαύρο πιπέρι, αλεσμένο και ακόμα 1-2 πρέζες
    1 κ.γλ.
  • κόκκινο κραμπί σε κομμάτια
    300 γρ.
  • μήλα ξεφλουδισμένα, καθαρισμένα, σε κομμάτια
    150 γρ.
  • σπόρους κύμινου (αρτυσιά)
    1 καλά γεμάτο κ.γλ.
  • μέλι
    10 γρ.
  • κανέλα, αλεσμένη
    ½ κ.γλ.
  • αλεύρι ολικής αλέσεως
    30 γρ.
  • φέτα
    300 γρ.
  • αυγό
    1
  • φυτικό λάδι
    1 κ.σ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 557.7 kcal / 2333.3 kJ
Πρωτεΐνη 17.5 g
Λιπαρά 40.4 g
Υδατάνθρακες 35 g
Φυτικές ίνες 5 g
Κορεσμένα λιπαρά 14.5 g
Νάτριο 1829.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων