Ζελέ με εσπεριδοειδή, ανανά και κρέμα πιπεριού

Ζελέ με εσπεριδοειδή, ανανά και κρέμα πιπεριού

3.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
6 μερίδες

Υλικά

Ζελέ
  • πορτοκάλια
    5
  • γκρέιπφρουτ
    1
  • αγάρ-αγάρ σε σκόνη
    8 γρ.
  • καστανή ζάχαρη
    30 γρ.
    30 γρ. ζάχαρη από χουρμάδες
  • ανανά, φρέσκο σε λεπτές φέτες 2-3 χλστ.
    100 γρ.
Σάλτσα
  • κόκκους ροζ πιπεριού
    1 κ.γλ.
  • βρώσιμα αποξηραμένα ροδοπέταλα
    1 κ.γλ.
  • ξινή κρέμα (sour cream), 10% λιπαρά
    200 γρ.
  • κρασί Marsala, γλυκό
    3 κ.σ.
  • ζάχαρη βανίλιας
    1 κ.γλ.
  • ζάχαρη
    1 κ.γλ.

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 149 kcal / 623.2 kJ
Πρωτεΐνη 2.6 g
Λιπαρά 3.7 g
Υδατάνθρακες 27.9 g
Φυτικές ίνες 3.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 29.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων