Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜菌菇卷
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 个
Υλικά
-
淀粉 (约7克)1 汤匙
-
水 混合淀粉用(约30克)2 汤匙
-
油10 克
-
胡萝卜 去皮,切丝100 克
-
新鲜香菇 切丝100 克
-
金针菇 切段150 克
-
虫草花 新鲜的50 克
-
盐 约3克½ 茶匙
-
水 蒸大白菜叶片用300 克
-
大白菜 整片,切去些许白菜帮,约500克10 片
-
水 蒸煮用200 克
-
生抽5 克
-
糖1 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 个
Νάτριο
177.9 mg
Πρωτεΐνη
1.3 g
Θερμίδες
130.8 kJ /
31.3 kcal
Λιπαρά
1.2 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
节后健康吃
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα