
Συσκευές & Αξεσουάρ
白菜菌菇卷
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
10 个
Υλικά
-
淀粉 (约7克)1 汤匙
-
水 ,混合淀粉用(约30克)2 汤匙
-
油10 克
-
胡萝卜 ,去皮,切丝100 克
-
新鲜香菇 ,切丝100 克
-
金针菇 ,切段150 克
-
虫草花 ,新鲜的50 克
-
盐 ,约3克½ 茶匙
-
水 ,蒸大白菜叶片用300 克
-
大白菜 ,整片,切去些许白菜帮,约500克10 片
-
水 ,蒸煮用200 克
-
生抽5 克
-
糖1 小撮
Διατροφή ανά 1 个
Θερμίδες
31.3 kcal /
130.8 kJ
Πρωτεΐνη
1.3 g
Λιπαρά
1.2 g
Υδατάνθρακες
4.4 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.2 g
Νάτριο
177.9 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

节后健康吃
10 Συνταγές
Κίνα
Κίνα