Stewed Pork Belly With Rose Wine

Stewed Pork Belly With Rose Wine

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
8 porsi

Υλικά

  • samcan daging babi, dengan kulit potong strip (lebar 3 cm)
    1000 g
  • air
    700 g
  • kecap asin
    2 sdm
  • kecap asin perasan pertama
    2 sdm
  • saus tiram
    1 sdm
  • daun bawang bagian putih saja, dipotong sepanjang 5 cm
    4 batang
  • siung bawang putih
    20 g
  • jahe segar iris-iris
    40 g
  • bawang merah
    150 g
  • gula batu
    20 g
  • mei gui lu (Chinese rose wine)
    60 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porsi

Θερμίδες 681 kcal / 2849 kJ
Πρωτεΐνη 12 g
Λιπαρά 66 g
Υδατάνθρακες 23 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων