
Συσκευές & Αξεσουάρ
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
10 porties
Υλικά
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (προαιρετικό πεδίο) zwart-wit
-
microgreens (προαιρετικό πεδίο)10 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
583.7 mg
Πρωτεΐνη
10.4 g
Θερμίδες
1028.4 kJ /
245.8 kcal
Λιπαρά
17.4 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Υδατάνθρακες
13.4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Feestelijk Buffet
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνStoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Brak ocen
Zalm in champignonroomsaus met aardappelen
50 min
Menu met erwtensoep met gember, zalm met citroen, broccoli en aardappelen
45 min
Vis en aardappelen met tomatensaus
50 min
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
Brak ocen
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Brak ocen
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Brak ocen
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Brak ocen
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Brak ocen
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Brak ocen
Paëlla
50 min
Inktvis "à Lagareiro"
Brak ocen