
Συσκευές & Αξεσουάρ
Op zijn geheel geroosterde zalm met miso en gochujang pikante saus
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 30 λεπτ.
10 porties
Υλικά
-
teentjes knoflook4
-
verse gember40 g
-
honing80 g
-
witte azijn15 g
-
Gochujang (Koreaans chilipasta)60 g
-
misopasta60 g
-
sojasaus20 g
-
geroosterde sesamolie30 g
-
verse zalm op zijn geheel, ontdaan van ingewanden (± 2 kg)1
-
zonnebloemolie om in te vetten4 el
-
verse shiitake in plakjes (5 mm)200 g
-
geroosterde sesamolie2 el
-
lente-ui in plakjes (2 mm)1 takje
-
citroenen in partjes en plakjes gesneden2
-
geroosterd sesamzaad (προαιρετικό πεδίο) zwart-wit
-
microgreens (προαιρετικό πεδίο)10 g
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
245.8 kcal /
1028.4 kJ
Πρωτεΐνη
10.4 g
Λιπαρά
17.4 g
Υδατάνθρακες
13.4 g
Φυτικές ίνες
1.6 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.9 g
Νάτριο
583.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Feestelijk Buffet
12 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPaëlla
Καμία βαθμολογία
Vislasagne met courgette
1ωρ.
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1ωρ. 5 λεπτ.
Tartaar van Zeebrasem met Vanille
Καμία βαθμολογία
Gestoomde Zeebrasem in Bouillon met Aardappelen
Καμία βαθμολογία
Menu: Broccoli en Edamame Soep met Gorgonzola, Zalm met Groenten en Dillesaus
Καμία βαθμολογία
Krokante Parmezaanse Zalm met Groenten en Citroenroomsaus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Inktvis en Gnocchi met Paprika en Groene Mojo
Καμία βαθμολογία
Zalm met broccoli en honing-mosterdsaus
Καμία βαθμολογία
Pasta met Tomaat en Knoflook uit één Pan met Mosselen
Καμία βαθμολογία
Inktvis "à Lagareiro"
Καμία βαθμολογία
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία