Semur Samcan Babi (Braised Pork Belly)

Semur Samcan Babi (Braised Pork Belly)

5.0 5 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porsi

Υλικά

  • jahe segar dikupas
    3 cm
  • samcan daging babi, tanpa tulang, dengan kulit potong kecil-kecil (5 cm)
    800 g
  • gula batu dipecah menjadi beberapa bagian (1-2 cm - lihat tips)
    50 g
  • kecap asin
    25 g
  • kecap hitam
    5 g
  • arak masak (Chinese rice wine/Shaoxing Hua Tiao)
    60 g
  • air (opsional - lihat tips)
    50 - 80 g
  • ketumbar segar daun saja, untuk hiasan
    2 tangkai

Διατροφή ανά 4 porsi

Θερμίδες 2013.1 kcal / 8455.2 kJ
Πρωτεΐνη 161.3 g
Λιπαρά 131.1 g
Υδατάνθρακες 52.9 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 48.8 g
Νάτριο 2368.1 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων