Empanadas veganas con relleno de champiñones

Empanadas veganas con relleno de champiñones

4.3 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
24 piezas

Υλικά

  • 400 g de harina de trigo
  • 220 g de agua a temperatura ambiente
  • 11 g de levadura seca
  • 35 g de aceite de oliva
  • 1 ½ cdita de sal
  • 50 g de cebolla blanca en mitades
  • 5 g de hojas de perejil fresco
  • 150 g de pimiento rojo sin semillas, en trozos
  • 100 g de champiñones
  • 20 g de puré de jitomate
  • ½ cdita de pasta harissa
  • harina de trigo para espolvorear
  • aceite vegetal para barnizar

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 pieza

Νάτριο 149.7 mg
Πρωτεΐνη 2.6 g
Θερμίδες 346.7 kJ / 82.9 kcal
Λιπαρά 1.8 g
Φυτικές ίνες 1.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Υδατάνθρακες 14.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων