New potato and asparagus salad with dill pesto

New potato and asparagus salad with dill pesto

3.5 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

Peeling potatoes
  • new potatoes fitting through hole in mixing bowl lid
    600 g
  • water
    600 g
Dill pesto
  • red onion halved
    50 g
  • Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
    60 g
  • pine nuts
    50 g
  • extra virgin olive oil
    60 g
  • fresh dill leaves, plus extra to garnish
    25 - 30 g
  • pickled capers
    20 g
  • freshly squeezed lemon juice
    10 g
  • Greek yoghurt
    150 g
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
New potato and asparagus salad
  • eggs
    5
  • water
    1300 g
  • green asparagus ends trimmed, cut in half or into thirds
    400 g
  • cucumber (προαιρετικό πεδίο) sliced (2 mm)
    150 g
  • pine nuts (προαιρετικό πεδίο) toasted, to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 528 kcal / 2209.2 kJ
Πρωτεΐνη 22.9 g
Λιπαρά 32.8 g
Υδατάνθρακες 39.1 g
Φυτικές ίνες 6.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.1 g
Νάτριο 595.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων