
Συσκευές & Αξεσουάρ
Zupfbrot mit Camembert-Kern
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Wasser170 g
-
Zucker1 TL
-
frische Hefe grob zerbröselt20 g
-
Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten330 g
-
Salz¾ TL
-
Olivenöl15 g
-
Camembert rund250 g
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
330 kcal /
1379 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
7 g
Υδατάνθρακες
57 g
Φυτικές ίνες
3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
2 g
Νάτριο
502 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Soul Food
80 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBadischer Flammkuchen
1 Std.
Polenta-Pizza
1 Std. 10 Min
Pizza mit Schinken und Pilzen
1 Std. 45 Min
Haferflocken-Käse-Puffer
40 Min
Quiche Lorraine
50 Min
Vollkorn Mangold-Quiche
1 Std. 30 Min
Kürbis-Sellerie-Quiche
2 Std.
Maroni-Champignon-Tarte mit Cranberrys
1 Std.
Pikante Blätterteigherzen
1 Std. 20 Min
Portugiesisches Weißbrot (Pão de água)
3 Std. 30 Min
Maronen-Champignon-Tarte mit Cranberrys
Keine Bewertungen
Cremiger Feta-Dip
5 Min