Zupfbrot mit Camembert-Kern

Zupfbrot mit Camembert-Kern

4.0 38 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Wasser
    170 g
  • Zucker
    1 TL
  • frische Hefe grob zerbröselt
    20 g
  • Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
    330 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Olivenöl
    15 g
  • Camembert rund
    250 g

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 Portion

Νάτριο 502 mg
Πρωτεΐνη 11 g
Θερμίδες 1379 kJ / 330 kcal
Λιπαρά 7 g
Φυτικές ίνες 3.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 2 g
Υδατάνθρακες 57 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων