
Συσκευές & Αξεσουάρ
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Προετοιμασία 15ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
214 kcal /
895.4 kJ
Πρωτεΐνη
5.1 g
Λιπαρά
3.7 g
Υδατάνθρακες
41.2 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Νάτριο
160 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Hot cross buns
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRoti (for two)
25 min
Naan bread
2 godz. 40 min
Garlic and coriander naan
1 godz. 30 min
Flour tortillas
1 godz. 10 min
Gluten free artisan loaf baked in a cast iron pot
3 godz.
Cheese and tomato bread
3 godz. 5 min
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2 godz. 25 min
Ham and cheese quinoa muffins
1 godz. 30 min
Roti
2 godz.
Protein-packed paleo loaf
1 godz. 10 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Seeded wholemeal bread (Diabetes)
3 godz. 20 min