
Συσκευές & Αξεσουάρ
Christy Tania's Vegan Hot Cross buns
Προετοιμασία 15ωρ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
16 portions
Υλικά
Buns
-
water240 g
-
vegetable oil plus extra to spray40 g
-
dried instant yeast40 g
-
caster sugar40 g
-
salt1 tsp
-
ground cinnamon (see Tips)1 tsp
-
nutmeg (see Tips)1 tsp
-
baker's flour400 g
-
sultanas150 g
-
dried currants40 g
-
dried apricots90 g
Piping
-
plain flour70 g
-
salt1 pinch
-
vegetable oil1 ½ tsp
-
water60 g
Syrup
-
water50 g
-
sugar50 g
-
vegan butter to serve
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
160 mg
Πρωτεΐνη
5.1 g
Θερμίδες
895.4 kJ /
214 kcal
Λιπαρά
3.7 g
Φυτικές ίνες
2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.3 g
Υδατάνθρακες
41.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Hot cross buns
9 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνThree cheese spinach scrolls
2ωρ. 15 λεπτ.
Freeform basic bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free focaccia bread
1ωρ.
Gluten free Mediterranean bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Gluten free bread rolls
2ωρ. 30 λεπτ.
Masala bread rolls
1ωρ. 15 λεπτ.
Vegemite® and cheese scrolls
1ωρ. 35 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Herb and garlic pull-apart bread
1ωρ. 35 λεπτ.
Pull-apart pizza sun
1ωρ. 30 λεπτ.
Gluten and grain free bread rolls
1ωρ. 20 λεπτ.
Buttermilk loaf baked in a cast iron pot
2ωρ. 25 λεπτ.