
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vakumda Pişirilmiş Limon ve Portakallı Hindi
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 30 λεπτ.
2 porsiyon
Υλικά
-
limon tercihen organik1
-
portakal tercihen organik1
-
tuz, iri taneli10 g
-
biberiye, taze sadece yaprakları1 dal
-
maydanoz, taze sadece yaprakları1 dal
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz 2 adet (her biri 200 g)400 g
-
zeytinyağı40 g
-
su gerekirse ekstra su (karıştırma kabının maksimum kapasitesini geçmeyecek miktarda)1400 g
-
limon suyu (yaklaşık ½ limon) (bk. Öneriler)30 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
417 kcal /
1744 kJ
Πρωτεΐνη
49.3 g
Λιπαρά
22.4 g
Υδατάνθρακες
4.1 g
Φυτικές ίνες
0.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
7 g
Νάτριο
2095 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Etli Taze Fasulye
1ωρ. 10 λεπτ.
Karnıyarık
1ωρ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Sömelek Köfte
1ωρ.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 λεπτ.
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1ωρ. 30 λεπτ.
Etli Bamya
1ωρ. 10 λεπτ.
Etli Fajita
40 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.