Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı

Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı

3.7 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porsiyon

Υλικά

Pilav
  • pirinç, basmati cinsi
    300 g
  • su oda sıcaklığında
    700 g
  • tuz (bk. Öneriler)
    ¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
  • zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı
    20 g
  • diş sarımsak
    3
  • tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş
    400 g
  • su
    250 g
  • Provencal Baharat Karışımı
    2 - 3 tk
    2 - 3 tk baharat karışımı, (kekik, biberiye, tarhun, fesleğen, nane)
  • karabiber
    ½ tk
  • tuz
    ¾ - 1 tk
  • şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın
    250 g

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 756.7 kcal / 3168 kJ
Πρωτεΐνη 32 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 115 g
Φυτικές ίνες 6 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Νάτριο 1044.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων