
Συσκευές & Αξεσουάρ
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porsiyon
Υλικά
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak3
-
tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş400 g
-
su250 g
-
Provencal Baharat Karışımı2 - 3 tk
-
karabiber½ tk
-
tuz¾ - 1 tk
-
şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın250 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
756.7 kcal /
3168 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
115 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
1044.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTavuklu Keşkek
1ωρ. 20 λεπτ.
Sebzeli Tavuk
45 λεπτ.
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 λεπτ.
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16ωρ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Καμία βαθμολογία
Chialı Tavuk Burger
1ωρ. 10 λεπτ.
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10ωρ. 30 λεπτ.
Kuru Fasulye
10ωρ.
Sucuklu Kuru Fasulye
10ωρ.
Basmati Pilavı
1ωρ.
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 λεπτ.