
Συσκευές & Αξεσουάρ
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
3 porsiyon
Υλικά
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Provencal baharatlı şeftalili tavuk
-
zeytinyağı ekstra 1 yk zeytinyağı20 g
-
diş sarımsak3
-
tavuk budu, derisiz, kemiksiz küp küp kesilmiş (3 cm), kağıt havluyla kurulanmş400 g
-
su250 g
-
Provencal Baharat Karışımı2 - 3 tk
-
karabiber½ tk
-
tuz¾ - 1 tk
-
şeftali, konserve (susuz net ağırlığı 250 g), küp küp doğranmış (1-1.5 cm), konserve şeftalinin suyunu saklayın250 g
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
756.7 kcal /
3168 kJ
Πρωτεΐνη
32 g
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
115 g
Φυτικές ίνες
6 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
1044.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDomates Soslu Maydanozlu Köfte ve Pirinç Pilavı
1ωρ. 20 λεπτ.
Orman Kebabı
1ωρ.
Etli Taze Fasulye
1ωρ. 10 λεπτ.
Karnıyarık
1ωρ.
Kıymalı Kabak Graten
50 λεπτ.
Sömelek Köfte
1ωρ.
Sebzeli Kuzu Yahni
55 λεπτ.
Etli Biber Dolması
1ωρ. 20 λεπτ.
Kadınbudu Köfte ve Patates Püresi
1ωρ. 30 λεπτ.
Etli Bamya
1ωρ. 10 λεπτ.
Etli Fajita
40 λεπτ.
Biberli Bonfile Küpleri
30 λεπτ.