Pesto alla genovese

Pesto alla genovese

4.9 24 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
1 vasetto

Υλικά

  • 80 g Parmigiano reggiano a pezzi
  • 30 g di pinoli
  • 1 spicchio di aglio (προαιρετικό πεδίο)
  • 80 g di foglie di basilico fresco
  • 150 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 vasetto

Θερμίδες 1848 kcal / 7741 kJ
Πρωτεΐνη 34 g
Λιπαρά 190 g
Υδατάνθρακες 7 g
Φυτικές ίνες 4.6 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων