Glútenfrí pizza

Glútenfrí pizza

5.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 45 λεπτ.
12 sneiðar

Υλικά

Deig
  • hrísgrjón
    70 g
  • vatn
    260 g
  • þurrger
    2 ½ tsk
    25 g ferskt ger, mulið
  • sykur
    1 tsk
  • glútenfrítt hveiti
    250 g
  • xanthan gum
    1 ½ tsk
  • sjávarsalt
    1 tsk
  • ólífuolía til að smyrja
Álegg og sósa
  • mozarella síið vökvann frá, í sneiðum (1 cm)
    250 g
  • sólþurrkaðir tómatar í olíu síið olíuna frá
    50 g
  • ólífuolía
    15 g
  • hvítlauksrif
    2
  • maukaðir tómatar, úr dós
    200 g
  • oregano, þurrkað
    ½ tsk
  • sjávarsalt
    ¼ tsk
  • basilika, fersk
    10
Samsetning
  • basilika, fersk
    16
  • ansjósur (eða annað álegg eftir smekk)
    8
  • kapers síið vökvann frá og skolið, magn eftir smekk
    1 - 1 ½ msk
  • klettasalat
    40 g

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 sneið

Νάτριο 474 mg
Πρωτεΐνη 7 g
Θερμίδες 840 kJ / 200 kcal
Λιπαρά 8 g
Κορεσμένα λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 24 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων