
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porsiyon
Υλικά
Spaetzle
-
un450 g
-
tuz Spatzle'leri pişireceğiniz su için ekstra 2 tk tuz1 tk
-
yumurta (yakl. 4 orta boy yumurta)225 g
-
su Spatzle'leri pişirmek için ekstra 3 litre su225 g
-
soğuk su pişen Spaetzle'leri soğutmak için2000 g
-
zeytinyağı1 yk
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Birleştirme
-
zeytinyağı40 g
-
soğan küp küp kesilmiş (1 cm)100 g
-
hindi göğüs fileto, derisiz, kemiksiz şeritler halinde kesilmiş (3 x 1 cm)400 g
-
kültür mantarı küçükler dörde büyükler altıya bölünmüş250 g
-
su150 g
-
krema200 g
-
mısır nişastası15 g
-
tuz damak tadına göre1 ¼ tk
-
karabiber¼ tk
-
hardal2 tk
-
tereyağı parçalara bölünmüş, damak tadına göre50 - 60 g
-
frenk soğanı ince doğranmış10 - 15 sap
Διατροφή ανά 1 porsiyon
Θερμίδες
600 kcal /
2521 kJ
Πρωτεΐνη
37 g
Λιπαρά
32 g
Υδατάνθρακες
40 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
773 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Beyaz Etli Tarifler Tavuk ve Hindi
10 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία

Dünya Turu
23 Συνταγές
Τουρκία
Τουρκία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTavuklu Keşkek
1ωρ. 20 λεπτ.
Sebzeli Tavuk
45 λεπτ.
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35 λεπτ.
Fırında Kuzu Kol, Parmesanlı Polenta ve Brokoli
16ωρ.
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1ωρ. 5 λεπτ.
Taze Otlu Kuzu, Bezelye Püresi ve Kuşkonmaz
Καμία βαθμολογία
Chialı Tavuk Burger
1ωρ. 10 λεπτ.
Peru Usulü Tavuk, Kişnişli Yeşil Sos ve Avokado Salatası
10ωρ. 30 λεπτ.
Kuru Fasulye
10ωρ.
Sucuklu Kuru Fasulye
10ωρ.
Basmati Pilavı
1ωρ.
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1ωρ.