
Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowe bułki migdałowo-białkowe
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
12 sztuk
Υλικά
-
300 g migdałów, ze skórką
-
50 g łusek babki płesznik (psyllium) mielonych (patrz wskazówka)
-
3 łyżeczki proszku do pieczenia, bezglutenowego (12 g)
-
1 łyżeczka soli
-
160 g białek (z 5 jajek, patrz wskazówka)
-
45 g octu jabłkowego
-
375 g gorącej wody
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 sztukę
Νάτριο
308.4 mg
Πρωτεΐνη
6.8 g
Θερμίδες
705.8 kJ /
168.7 kcal
Λιπαρά
12.5 g
Φυτικές ίνες
6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
1 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

DOMOWA PIEKARNIA V
10 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία

ŚWIADOME GOTOWANIE
20 Συνταγές
Πολωνία
Πολωνία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBułeczki mleczne z czekoladą
2h 30min
Podpłomyki z masłem ziołowym
40min
Bułki-trojaczki z ziarnami
2h 40min
Bułki wrocławskie
2h
Chleb turecki z rodzynkami (żulik)
3h 40min
Szybkie kajzerki
1h 50min
Bułki orkiszowe z ziołami
2h
Bułki grahamki
1h 5min
Bułki na parze
2h 10min
Francuska bagietka
3h 50min
Dyniowe ślimaczki z polewą z serka kremowego
3h 20min
Brioszka
8h