Pastel semifrío de praliné de avellanas

Pastel semifrío de praliné de avellanas

4.4 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 13ωρ.
8 raciones

Υλικά

Dacquoise de avellanas
  • 2 huevos
  • 65 g de azúcar glas
  • 45 g de avellanas tostadas molidas
  • 20 g de granola
Crujiente de praliné
  • 100 g de chocolate con leche praliné en trozos
  • 100 g de barquillos cubiertos de chocolate, en trozos
Mousse de praliné
  • 3 hojas de gelatina
  • 350 g de nata (35% de grasa)
  • 180 g de chocolate con leche praliné, en trozos
  • 30 g de crema de cacao y avellanas
Terminación
  • 20 g de cacao puro en polvo

Διατροφή ανά 1 ración

Θερμίδες 514 kcal / 2151 kJ
Πρωτεΐνη 8.3 g
Λιπαρά 34.7 g
Υδατάνθρακες 45.4 g
Φυτικές ίνες 3.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 19 g
Νάτριο 133.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων