Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)

Pardulas (petits gâteaux sardes à la ricotta)

4.0 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
25 pièces

Υλικά

  • de ricotta
    500 g
La pâte
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    200 g
  • de beurre
    25 g
  • blanc d'œuf
    1
  • d'eau
    70 g
  • de sel
    1 pincée
La farce
  • de sucre en poudre
    80 g
  • le zeste d'un citron jaune non traité
  • jaune d'œuf
    1
  • pistil de safran
    1
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    25 g
  • de levure chimique (¼ de sachet)
    ½ c. à café
  • sucre glace maison pour la finition

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 89.8 kcal / 376.9 kJ
Πρωτεΐνη 3.2 g
Λιπαρά 3.5 g
Υδατάνθρακες 11 g
Φυτικές ίνες 0.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.2 g
Νάτριο 68.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων