Włoskie mini pasqualine z jajkiem przepiórczym

Włoskie mini pasqualine z jajkiem przepiórczym

4.6 54 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
10 sztuk

Υλικά

  • sera parmezan pokrojonego na 3 cm kawałki
    80 g
Ciasto
  • mąki pszennej plus dodatkowa ilość do oprószenia
    300 g
  • masła zimnego, pokrojonego na kawałki, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia formy
    150 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • wody
    100 g
Nadzienie
  • wody
    500 g
  • liści szpinaku baby, świeżych
    200 - 250 g
    200 - 250 g boćwiny, świeżej
  • przepiórczych jajek dokładnie umytych
    10
  • sera ricotta odsączonego, podzielonego na kawałki
    150 g
  • soli
    ½ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
  • jajko
    1
  • oliwa z oliwek do posmarowania

Διατροφή ανά 1 sztukę

Θερμίδες 299.8 kcal / 1254.5 kJ
Πρωτεΐνη 10.2 g
Λιπαρά 18 g
Υδατάνθρακες 24.5 g
Φυτικές ίνες 1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.8 g
Νάτριο 512.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων