
Συσκευές & Αξεσουάρ
Τάρτα με αγκινάρες και μαύρες ελιές
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 φέτες
Υλικά
Ζύμη μπριζέ
-
αλεύρι200 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο80 γρ.
-
νερό60 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
Γέμιση
-
σκελίδα σκόρδο1
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας σε κομμάτια300 γρ.
-
αλάτι1 πρέζα
-
μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο1 πρέζα
-
φασόλια, λευκά, σε κονσέρβα σουρωμένα και στραγγισμένα230 γρ.
-
σάλτσα σόγιας20 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο20 γρ.
-
ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι20 γρ.
Διατροφή ανά 1 φέτα
Θερμίδες
253 kcal /
1058 kJ
Πρωτεΐνη
5.9 g
Λιπαρά
14.9 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Πασχαλινό μενού
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυροπιτάκια
35min
Φάβα παραδοσιακή
50min
Ρώσικη σαλάτα
1h 20min
Τυρόπιτα με ζύμη κουρού
2h 30min
Σαλάτα με κινόα και βινεγκρέτ φράουλας
25min
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
1h 20min
Φαλάφελ στο φούρνο
1h 20min
Φέτα marshmallow
Pas d’évaluation
Πατέ κοτόπουλου με κρασί Πόρτο
Pas d’évaluation
Σαλάτα με ντρέσινγκ "Green Goddess"
Pas d’évaluation
Ντάκος κρητικός
Pas d’évaluation
Τάκος με λαχανικά και κόκκινα φασόλια
Pas d’évaluation