
Συσκευές & Αξεσουάρ
Τάρτα με αγκινάρες και μαύρες ελιές
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
8 φέτες
Υλικά
Ζύμη μπριζέ
-
αλεύρι200 γρ.
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο80 γρ.
-
νερό60 γρ.
-
αλάτι½ κ.γλ.
Γέμιση
-
σκελίδα σκόρδο1
-
εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο30 γρ.
-
φρέσκιες καρδιές αγκινάρας σε κομμάτια300 γρ.
-
αλάτι1 πρέζα
-
μαύρο πιπέρι, φρεσκοαλεσμένο1 πρέζα
-
φασόλια, λευκά, σε κονσέρβα σουρωμένα και στραγγισμένα230 γρ.
-
σάλτσα σόγιας20 γρ.
-
χυμό λεμονιού, φρεσκοστυμμένο20 γρ.
-
ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι20 γρ.
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 φέτα
Πρωτεΐνη
5.9 g
Θερμίδες
1058 kJ /
253 kcal
Λιπαρά
14.9 g
Φυτικές ίνες
4.3 g
Υδατάνθρακες
23.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Πασχαλινό μενού
10 Συνταγές
Διεθνώς
Διεθνώς
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνΤυροπιτάκια
35 λεπτ.
Χταπόδι ξιδάτο
1ωρ.
Πατατοσαλάτα
40 λεπτ.
Σαλάτα coleslaw
10 λεπτ.
Ραδίκια στον ατμό
50 λεπτ.
Σαλάτα μπρόκολο με κόκκινες πιπεριές και κουκουνάρι
10 λεπτ.
Ντολμαδάκια γιαλαντζί
1ωρ. 20 λεπτ.
Κεσαδίγιας (quesadillas sincronizadas) με κοτόπουλο και ντομάτα
1ωρ.
Τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια και κατσικίσιο τυρί
1ωρ.
Ασιατικά ρολά (spring rolls) με λαχανικά
1ωρ.
Σαλάτα νισουάζ με τόνο και βινεγκρέτ βατόμουρο και μέλι
Καμία βαθμολογία
Τοστ με αβοκάντο και μελάτα αυγά
25 λεπτ.