Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron

Risotto à la rhubarbe, au gingembre et au citron

1.0 1 βαθμολογία
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • d'huile d'olive extra vierge
    40 g
  • de rhubarbe en fines lamelles
    200 g
  • de riz Carnaroli
    320 g
  • de vin blanc
    80 g
  • d'eau
    800 g
  • cube de bouillon de légumes (pour 0,5l)
    1
  • de sel
    1 c. à café
  • de beurre
    20 g
  • de gingembre frais râpé
    20 g
  • citron (de préférence bio), le zeste râpé
    1

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 431 kcal / 1803 kJ
Πρωτεΐνη 6 g
Λιπαρά 14.6 g
Υδατάνθρακες 67.9 g
Φυτικές ίνες 1.9 g
Κορεσμένα λιπαρά 12.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων