Lauch-Polenta mit Marroni-Topping

Lauch-Polenta mit Marroni-Topping

4.3 96 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 50 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Parmesan in Stücken (2 cm)
    80 g
  • Lauch längs halbiert, in Stücken (4 cm)
    350 g
  • Butter
    30 g
  • Polenta-Maisgriess, grobgemahlen, (z. B. Bramata) (Kochzeit 40 Min.)
    250 g
  • Knoblauchzehe gepresst
    1
  • Wasser
    1000 g
  • Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)
    2
  • Speckwürfeli
    80 g
  • Marroni, tiefgekühlt aufgetaut und halbiert
    200 g
  • Wasser
    3 EL
  • Pfeffer
    4 Prisen

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 140 kcal / 586 kJ
Πρωτεΐνη 5 g
Λιπαρά 5 g
Υδατάνθρακες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων