
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
484.2 kcal /
2025.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
53 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
32.9 g
Νάτριο
94.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBaked artichoke dip
35min
Layered Mexican dip
25min
Traditional Worcestershire sauce
35min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Sage and black garlic butter
10min
Zingy avocado and lime dip
10min
Cucumber and mint raita
30min
Hollandaise
15min
Mango, ginger and chilli chutney
25hod. 10min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
French dressing
5min
Toum
15min