
Συσκευές & Αξεσουάρ
Beurre noisette emulsion (L'Atelier Gourmet Food)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
unsalted butter cut into pieces250 g
-
eggs2
-
water (to the 1L fill level)
-
sea salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice30 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
484.2 kcal /
2025.8 kJ
Πρωτεΐνη
3.6 g
Λιπαρά
53 g
Υδατάνθρακες
0.8 g
Φυτικές ίνες
0 g
Κορεσμένα λιπαρά
32.9 g
Νάτριο
94.5 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBolognese sauce
40 λεπτ.
No fail béchamel
15 λεπτ.
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 λεπτ.
Tomato pasta sauce
40 λεπτ.
Arrabbiata sauce
20 λεπτ.
Teriyaki sauce
25 λεπτ.
Chunky basil pesto dip
10 λεπτ.
Mushroom sauce
20 λεπτ.
Traditional hommus
25ωρ. 5 λεπτ.
Tomato ketchup
1ωρ. 10 λεπτ.
Steamed vegetables with kefir dressing (gut health)
40 λεπτ.
Grilled eggplant dip
2ωρ.