Ciabatta italienne

Ciabatta italienne

5.0 6 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 40 λεπτ.
4 pièces

Υλικά

  • d'eau minérale
    330 g
  • de levain rafraîchi (voir "Conseil(s)")
    120 g
  • de levure boulangère fraîche
    6 g
  • de farine T55, et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    10 g
  • d'huile d'olive
    35 g
  • eau (1 bol)

Διατροφή ανά 1 pièce

Θερμίδες 568 kcal / 2391 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 10 g
Υδατάνθρακες 103 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων