Burrata Peynirli Pancar Carpaccio

Burrata Peynirli Pancar Carpaccio

5.0 17 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
6 porsiyon

Υλικά

Sos
  • sızma zeytinyağı
    60 g
  • elma sirkesi , damak tadına göre
    25 - 30 g
  • limon suyu , damak tadına göre
    15 - 20 g
  • hardal
    ½ - 1 tk
  • bal
    10 g
  • taze fesleğen yaprağı
    5 g
  • tuz , damak tadına göre
    ¼ tk
  • karabiber , damak tadına göre
    1 - 2 tutam
Pancarın soyulması ve pişmesi
  • pancar , küçük boy (mümkün olduğunca eşit boy pancarlar), sap ve kök kısmı kesilmiş, bk. Öneriler
    795 g
  • su
    1110 g
  • körpe roka
    70 - 100 g
  • burrata peyniri , parçalara bölünmüş
    225 g
    225 g taze mozzarella, , parçalara bölünmüş
  • nar tanesi
    2 yk
  • pikan cevizi , küçük parçalara bölünmüş
    2 yk
    2 yk ceviz, , küçük parçalara bölünmüş

Διατροφή ανά 1 porsiyon

Θερμίδες 1123.6 kJ / 268.6 kcal
Πρωτεΐνη 10.9 g
Υδατάνθρακες 15.8 g
Λιπαρά 18.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 6.5 g
Φυτικές ίνες 4 g
Νάτριο 454 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων