Chleb wenecki na zakwasie

Chleb wenecki na zakwasie

4.0 11 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 17ωρ. 10 λεπτ.
26 kromek

Υλικά

Zaczyn pszenno-jabłkowy (dzień 1.)
  • wody
    160 g
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    160 g
  • zakwasu pszenno-jabłkowego (patrz wskazówka)
    15 - 30 g
Ciasto właściwe (dzień 2.)
  • semoliny z pszenicy durum drobnej, plus dodatkowa ilość do oprószenia
    300 g
    300 g kaszy manny, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • wody
    150 g
  • drożdży świeżych
    5 g
    ½ łyżeczki suchych drożdży, (patrz wskazówka)
  • soli
    2 łyżeczki
  • oliwy z oliwek plus dodatkowa ilość do natłuszczenia
    3 łyżki
  • skrobia ziemniaczana do oprószenia

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 81.6 kcal / 341.3 kJ
Πρωτεΐνη 2.4 g
Λιπαρά 2.5 g
Υδατάνθρακες 13 g
Φυτικές ίνες 1.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.4 g
Νάτριο 180.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων