Chleb pszenny na zakwasie

Chleb pszenny na zakwasie

4.9 41 βαθμολογίες
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 15ωρ.
26 kromek

Υλικά

Zaczyn pszenny (dzień 1.)
  • wody
    70 g
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    70 g
  • zakwasu pszenno-jabłkowego (patrz wskazówka)
    5 - 15 g
Zaczyn typu poolish (dzień 1.)
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    60 g
  • wody
    60 g
  • drożdży świeżych wielkości ziarna grochu (1 g)
    1 mały kawałek
Ciasto właściwe (dzień 2.)
  • mąki pszennej chlebowej typu 650-750
    470 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • drożdży świeżych wielkości ziarna grochu (1 g)
    1 mały kawałek
  • wody zimnej
    270 g
  • olej do natłuszczenia
  • skrobia ziemniaczana do oprószenia
  • kostek lodu lub ½ szklanki wody
    5 - 10

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 84.1 kcal / 352 kJ
Πρωτεΐνη 2.8 g
Λιπαρά 0.4 g
Υδατάνθρακες 16.9 g
Φυτικές ίνες 0.6 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 180.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων