Chleb jogurtowy na długiej fermentacji

Chleb jogurtowy na długiej fermentacji

4.9 26 βαθμολογίες
Προετοιμασία 50 λεπτ.
Σύνολο 14ωρ. 50 λεπτ.
20 kromek

Υλικά

  • 200 g wody
  • 200 g jogurtu naturalnego
  • 500 g mąki pszennej chlebowej typu 650-750, plus dodatkowa ilość do oprószenia
  • 2 łyżeczki ekstraktu słodowego w proszku (patrz wskazówka)
  • 5 g drożdży świeżych pokruszonych
  • 2 łyżeczki soli
  • olej do natłuszczenia
  • kakao naturalne, niesłodzone (προαιρετικό πεδίο) do dekoracji

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 97.7 kcal / 408.6 kJ
Πρωτεΐνη 3.5 g
Λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 18.8 g
Φυτικές ίνες 0.7 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.3 g
Νάτριο 238.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων