Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola

4.3 261 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • 4 blancs de poulet
  • 1 c. à café de quatre-épices et 1 pincée
  • du sel
  • du poivre moulu
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol
  • 400 g d'eau bouillante
  • 500 g de courge butternut en dés d'1 cm
  • 250 g de pommes de terre farineuses en dés d'1 cm
  • 120 g de gorgonzola dont 80 g en morceaux et 40 g émietté
  • 50 g de cerneaux de noix de Grenoble

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 406 kcal / 1698 kJ
Πρωτεΐνη 37 g
Λιπαρά 20 g
Υδατάνθρακες 17 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων