Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)

Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)

4.3 16 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 19ωρ.
28 kromek

Υλικά

Zaczyn żytni (dzień 1. wieczór)
  • 170 g wody
  • 170 g mąki żytniej razowej
  • 15 - 30 g żytniego zakwasu chlebowego
Ciasto właściwe (dzień 2. rano)
  • 400 g wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
  • 170 g mąki żytniej typu 720-1150
  • masło do natłuszczenia
Ciasto właściwe (dzień 2. południe)
  • 230 g wody
  • 330 g mąki żytniej typu 720-1150
  • 2 łyżeczki soli
  • 10 g ekstraktu słodowego w proszku (προαιρετικό πεδίο)
    10 g miodu
  • 5 - 10 kostek lodu lub ½ szklanki wody

Βαθμός δυσκολίας

μέτρια


Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 73.3 kcal / 306.9 kJ
Πρωτεΐνη 2.3 g
Λιπαρά 0.3 g
Υδατάνθρακες 15.8 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 167.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων