Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)

Chleb żytni na zakwasie (trójfazowy)

4.3 15 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 19ωρ.
28 kromek

Υλικά

Zaczyn żytni (dzień 1. wieczór)
  • wody
    170 g
  • mąki żytniej razowej
    170 g
  • żytniego zakwasu chlebowego
    15 - 30 g
Ciasto właściwe (dzień 2. rano)
  • wody plus dodatkowa ilość do zwilżenia dłoni
    400 g
  • mąki żytniej typu 720-1150
    170 g
  • masło do natłuszczenia
Ciasto właściwe (dzień 2. południe)
  • wody
    230 g
  • mąki żytniej typu 720-1150
    330 g
  • soli
    2 łyżeczki
  • ekstraktu słodowego w proszku (προαιρετικό πεδίο)
    10 g
    10 g miodu
  • kostek lodu lub ½ szklanki wody
    5 - 10

Διατροφή ανά 1 kromkę

Θερμίδες 73.3 kcal / 306.9 kJ
Πρωτεΐνη 2.3 g
Λιπαρά 0.3 g
Υδατάνθρακες 15.8 g
Φυτικές ίνες 2.5 g
Κορεσμένα λιπαρά 0 g
Νάτριο 167.8 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων