
Συσκευές & Αξεσουάρ
Spek en fontina gerolde pizza
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 10 λεπτ.
8 porties
Υλικά
Deeg
-
reuzel120 g
-
water250 g
-
verse gist verkruimeld15 g
-
suiker½ tl
-
patisseriebloem500 g
-
zout1 tl
Garnituur
-
patisseriebloem om te bewerken
-
gedroogde ham type spek, in blokjes100 g
-
gekookte ham in blokjes100 g
-
Fontina kaas in blokjes (1 cm)200 g
-
salami type cacciatorino, in dunne plakjes (1-2 mm)100 g
-
extra vergine olijfolie en iets meer om in te vetten2 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
428 kcal /
1791 kJ
Πρωτεΐνη
23 g
Λιπαρά
17 g
Υδατάνθρακες
49 g
Φυτικές ίνες
2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Savarin
9 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPizza lahmacun a la Turk
1ωρ.
Knapperig brood
Καμία βαθμολογία
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Καμία βαθμολογία
Pizza-Burrata
Καμία βαθμολογία
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1ωρ.
Regenboog Veggie Pizza
Καμία βαθμολογία
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Glutenvrije quiche Lorraine
Καμία βαθμολογία
Hartige glutenvrije bladerdeegroosjes
Καμία βαθμολογία
Glutenvrij mediterraans gevouwen brood
Καμία βαθμολογία
Fatayer met kaas en munt
2ωρ.
Taartjes van prei en venkel met geitenkaas
Καμία βαθμολογία