Rosemary and thyme polenta chips

Rosemary and thyme polenta chips

4.4 58 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions

Υλικά

  • olive oil plus extra for greasing
    2 tsp
  • fresh rosemary leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • fresh thyme leaves only, finely chopped
    1 sprig
  • water
    480 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • polenta (cornmeal)
    100 g
  • ground black pepper to taste
    1 pinch
  • salt plus extra to taste
    2 pinches
  • butter for frying
    20 g

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 297.9 kcal / 1246.3 kJ
Πρωτεΐνη 3.7 g
Λιπαρά 13.5 g
Υδατάνθρακες 40.1 g
Φυτικές ίνες 2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 5.9 g
Νάτριο 162.6 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων