
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rosemary and thyme polenta chips
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 portions
Υλικά
-
olive oil plus extra for greasing2 tsp
-
fresh rosemary leaves only, finely chopped1 sprig
-
fresh thyme leaves only, finely chopped1 sprig
-
water480 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)2 tsp
-
polenta (cornmeal)100 g
-
ground black pepper to taste1 pinch
-
salt plus extra to taste2 pinches
-
butter for frying20 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
297.9 kcal /
1246.3 kJ
Πρωτεΐνη
3.7 g
Λιπαρά
13.5 g
Υδατάνθρακες
40.1 g
Φυτικές ίνες
2.1 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.9 g
Νάτριο
162.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 λεπτ.
No fail mash potato
20 λεπτ.
Silky sweet potato mash
25 λεπτ.
Chinese-style stir-fried vegetables
25 λεπτ.
Brown rice
50 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Keftethes (Greek meatballs)
40 λεπτ.
Cauliflower mash
25 λεπτ.
Nasi lemak (coconut rice)
20 λεπτ.
Refried beans
10 λεπτ.
Chao qing cai (Chinese greens)
10 λεπτ.
Chhole (chickpea curry)
35 λεπτ.