
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, pumpkin and ginger purée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
150 kcal /
627.5 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
136.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Chinese greens
30 Min
Yorkshire puddings
3 Std. 40 Min
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1 Std.
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 Min
Stuffed tomatoes
50 Min
Sicilian prawn salad
Keine Bewertungen
Aussie potato salad
1 Std. 30 Min
Barbecued Mexican street corn
Keine Bewertungen
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 Std. 40 Min
Almond biscotti
1 Std. 10 Min
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1 Std. 35 Min
Mini chive pikelets with mushrooms
1 Std.