Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, pumpkin and ginger purée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
136.8 mg
Πρωτεΐνη
2.2 g
Θερμίδες
627.5 kJ /
150 kcal
Λιπαρά
8.4 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο
Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνParsnip and bean mash
25 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Warm cabbage dish
15 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Tempura vegetables
30 λεπτ.
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Sweet potato lentil pie
50 λεπτ.
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40 λεπτ.
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Apple and sage stuffing
10 λεπτ.
Brandy butter
10 λεπτ.