
Συσκευές & Αξεσουάρ
Carrot, pumpkin and ginger purée
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 portions
Υλικά
-
piece fresh ginger peeled1 - 2 cm
-
orange zest only, no white pith½
-
brown onion cut into halves50 g
-
pumpkin peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
carrot peeled and cut into pieces (3-4 cm)150 g
-
water80 g
-
Chicken stock paste (see Tips)½ tsp
-
unsalted butter20 g
-
salt to taste1 - 2 pinches
-
ground black pepper to taste1 - 2 pinches
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
150 kcal /
627.5 kJ
Πρωτεΐνη
2.2 g
Λιπαρά
8.4 g
Υδατάνθρακες
18.9 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Κορεσμένα λιπαρά
5.2 g
Νάτριο
136.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Cooking for Me and You
70 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30min
No fail mash potato
20min
Silky sweet potato mash
25min
Chinese-style stir-fried vegetables
25min
Brown rice
50min
Polenta
25min
Keftethes (Greek meatballs)
40min
Cauliflower mash
25min
Nasi lemak (coconut rice)
20min
Refried beans
10min
Chao qing cai (Chinese greens)
10min
Chhole (chickpea curry)
35min