Κεσαδίγιας (quesadillas) με μαύρα φασόλια και γουακαμόλε

Κεσαδίγιας (quesadillas) με μαύρα φασόλια και γουακαμόλε

5.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 μερίδες

Υλικά

  • τυρί τσένταρ σε κομμάτια (2 εκ.)
    150 γρ.
  • αβοκάντο (περίπου 250 γρ.), σε κομμάτια
    2
  • χυμό λάιμ, φρεσκοστυμμένο
    20 γρ.
  • νιφάδες πιπεριάς τσίλι
    ¼ κ.γλ.
  • αλάτι και λίγο επιπλέον ανάλογα με τις προτιμήσεις σας
    1 κ.γλ.
  • μαύρα φασόλια, ολόκληρα, κονσέρβας ξεπλυμένα, στραγγισμένα (1 κονσέρβα x 400 γρ.)
    240 γρ.
  • καλαμπόκι σε κονσέρβα στραγγισμένο
    100 γρ.
  • σάλσα φρέσκιας ντομάτας (βλ. συμβουλή)
    150 γρ.
  • λάδι για το λάδωμα
  • πίτες τορτίγιας από σιτάλευρο (βλ.συμβουλή)
    4

Διατροφή ανά 1 μερίδα

Θερμίδες 547.2 kcal / 2289.3 kJ
Πρωτεΐνη 20.2 g
Λιπαρά 31.7 g
Υδατάνθρακες 50.9 g
Φυτικές ίνες 13.4 g
Κορεσμένα λιπαρά 10.1 g
Νάτριο 1433.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων