Focaccia recheada

Focaccia recheada

4.7 9 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ.
10 doses

Υλικά

Massa
  • sêmola de trigo (ver dica)
    350 g
    350 g farinha tipo 65
  • farinha tipo 65
    150 g
  • fermento de padeiro seco
    5 g
  • azeite
    100 g
  • água
    300 g
  • sal
    5 g
  • açúcar amarelo
    1 c. chá de
Recheio
  • azeite mais q.b. p/ pincelar
    35 g
  • cebola cortada em pedaços
    450 g
  • sal
    1 c. chá de
  • tomate em pedaços
    200 g
  • orégãos
    1 ½ c. chá de
  • sardinha em lata escorrida (2 latas aprox.)
    130 g
  • azeitonas s/ caroço
    100 g

Διατροφή ανά 1 dose

Θερμίδες 352.6 kcal / 1475.5 kJ
Πρωτεΐνη 9.6 g
Λιπαρά 16.9 g
Υδατάνθρακες 43 g
Φυτικές ίνες 6.3 g
Κορεσμένα λιπαρά 2.3 g
Νάτριο 545.4 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων