
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
291.9 kcal /
1221.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.6 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
37.2 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
695.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSteamed Chinese greens
30 λεπτ.
Yorkshire puddings
3ωρ. 40 λεπτ.
Little sausages with tomato sauce and rice (9 months+)
1ωρ.
Sautéed mushrooms and zucchini with prosciutto
25 λεπτ.
Stuffed tomatoes
50 λεπτ.
Sicilian prawn salad
Καμία βαθμολογία
Aussie potato salad
1ωρ. 30 λεπτ.
Barbecued Mexican street corn
Καμία βαθμολογία
Steamed snapper with Sicilian caponata
1ωρ. 40 λεπτ.
Almond biscotti
1ωρ. 10 λεπτ.
Crispy smashed potato salad with whipped feta
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini chive pikelets with mushrooms
1ωρ.