
Συσκευές & Αξεσουάρ
Roast potatoes with gremolata (peeler)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
6 portions
Υλικά
Potatoes
-
floury potatoes red and blue varieties1200 g
-
olive oil plus 3 tbsp to roast2 tsp
-
water plus extra to parboil1200 g
-
sea salt plus extra to season1 ½ tsp
-
fresh rosemary3 sprigs
Parmesan gremolata
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)90 g
-
garlic cloves1 ½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only3 sprigs
-
lemons peel only, no white pith1 ½
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
291.9 kcal /
1221.3 kJ
Πρωτεΐνη
9.6 g
Λιπαρά
12.3 g
Υδατάνθρακες
37.2 g
Φυτικές ίνες
4.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.6 g
Νάτριο
695.1 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Tray bakes in cast iron
20 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMashed potatoes for two
30 λεπτ.
Silky sweet potato mash
25 λεπτ.
No fail mash potato
20 λεπτ.
Chinese-style stir-fried vegetables
25 λεπτ.
Brown rice
50 λεπτ.
Mashed potatoes
40 λεπτ.
Cauliflower mash
25 λεπτ.
Nasi lemak (coconut rice)
20 λεπτ.
Polenta
25 λεπτ.
Steamed Chinese greens
30 λεπτ.
Bean ratatouille with halloumi
30 λεπτ.
Mac and smoky cheese
1ωρ. 20 λεπτ.