
Συσκευές & Αξεσουάρ
清炒四季豆
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油10 克
-
新鲜辣椒 切片½ 根
-
四季豆 ,去头尾,去筋,斜切段300 克
-
水10 克
-
盐¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
47 kcal /
199 kJ
Πρωτεΐνη
1.425 g
Λιπαρά
2.648 g
Υδατάνθρακες
5.259 g
Φυτικές ίνες
1.875 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα