
Συσκευές & Αξεσουάρ
冬瓜烧豆皮
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
油15 克
-
姜 切片10 克
-
新鲜香菇 切片3 朵
-
胡萝卜 切片15 克
-
红糖½ 茶匙
-
酱油30 克
-
冬瓜 切大块(约5厘米)500 克
-
生豆皮 切片2 块
-
水50 克
-
麻油½ 茶匙
-
芹菜 切末10 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
72 kcal /
303 kJ
Πρωτεΐνη
3.226 g
Λιπαρά
4.191 g
Υδατάνθρακες
6.066 g
Φυτικές ίνες
1.788 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα