
Συσκευές & Αξεσουάρ
四色蔬菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
黑芝麻油20 克
-
姜 切片10 克
-
芹菜 切段150 克
-
新鲜黑木耳 切丝100 克
-
玉米笋100 克
-
红甜椒 切丝120 克
-
盐½ 茶匙
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
73 kcal /
308 kJ
Πρωτεΐνη
1.144 g
Λιπαρά
5.263 g
Υδατάνθρακες
6.235 g
Φυτικές ίνες
3.392 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα