
Συσκευές & Αξεσουάρ
炒红苋菜
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
黑芝麻油15 克
-
姜 切丝10 克
-
红苋菜 切段300 克
-
水10 克
-
盐½ 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
94 kcal /
395 kJ
Πρωτεΐνη
2.85 g
Λιπαρά
5.91 g
Υδατάνθρακες
5.825 g
Φυτικές ίνες
4.72 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

台湾四季家常菜
71 Συνταγές
Κίνα
Κίνα