Pastinaken-Sellerie-Suppe mit Kapern-Apfel-Topping

Pastinaken-Sellerie-Suppe mit Kapern-Apfel-Topping

4.1 14 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 Portionen

Υλικά

  • Schalotten
    60 g
  • Öl
    30 g
  • Apfel mit Schale, in Würfeln (5 mm)
    130 g
  • Kapern, eingelegt 3 TL Sud aufgefangen
    40 g
  • Thymian abgezupft
    4 Zweige
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Knoblauchzehen
    2
  • Zwiebeln halbiert
    120 g
  • Pastinaken in Stücken (3-4 cm)
    200 g
  • Sellerie in Stücken (3-4 cm)
    200 g
  • Kartoffeln, mehligkochend in Stücken (3-4 cm)
    200 g
  • Wasser
    750 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe selbst gemacht
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Weißwein vegan
    50 g
  • vegane Sahne (z. B. Hafersahne)
    200 g
  • Salz
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    ½ TL
  • Muskat
    ½ TL
  • Kresse zum Garnieren

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 366 kcal / 1532 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 21 g
Υδατάνθρακες 42 g
Φυτικές ίνες 6.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 14 g
Νάτριο 894 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων