Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)

Podpłomyk z szynką (Flammkuchen)

4.6 259 βαθμολογίες
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 15 λεπτ.
4 porcje

Υλικά

Ciasto
  • mąki pszennej
    230 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • oliwy z oliwek
    30 g
  • wody
    120 g
Dodatki (patrz warianty)
  • mąka pszenna do oprószenia
  • cebuli przekrojonej na pół
    200 g
  • crème fraîche, min. 30% tłuszczu (patrz wskazówka)
    200 g
    200 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
  • szynki, wędzonej pokrojonej w 1 cm kostkę
    100 g
  • śmietany, min. 30% tłuszczu (προαιρετικό πεδίο)
    30 g
  • soli
    ¼ łyżeczki
  • pieprzu czarnego, mielonego
    2 szczypty
  • gałki muszkatołowej, mielonej
    1 szczypta
  • szczypiorek, świeży posiekany, do dekoracji (ok. ½ pęczka)

Διατροφή ανά 1 porcję

Θερμίδες 433.2 kcal / 1812.6 kJ
Πρωτεΐνη 11.7 g
Λιπαρά 20.1 g
Υδατάνθρακες 51 g
Φυτικές ίνες 2.8 g
Κορεσμένα λιπαρά 7.8 g
Νάτριο 604.5 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων