Pesto di lattuga

Pesto di lattuga

4.6 28 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
4 porzioni

Υλικά

  • 60 g di gherigli di noci
  • 1 pezzetto di scorza di limone senza la parte bianca
  • 50 g di Parmigiano Reggiano (stagionatura 24 mesi), a pezzi
  • 150 g di lattuga romana lavata e asciugata, a listarelle
  • 1 cucchiaio di succo di limone, spremuto fresco
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 256.5 kcal / 1072.8 kJ
Πρωτεΐνη 6.5 g
Λιπαρά 24.8 g
Υδατάνθρακες 1.9 g
Φυτικές ίνες 1.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 4.1 g
Νάτριο 324.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων