Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)

3.0 2 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
4 portions

Υλικά

  • fresh mango cheeks cut into slices
    400 g
  • fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish
    2
  • monkfruit sweetener
    1 tbsp
  • water
    150 g
  • gelatine powder
    2 tsp
  • coconut yoghurt
    2 tbsp
  • fresh mint leaves to garnish

Διατροφή ανά 1 portion

Θερμίδες 89.8 kcal / 375 kJ
Πρωτεΐνη 2.8 g
Λιπαρά 0.8 g
Υδατάνθρακες 15.8 g
Φυτικές ίνες 4 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 13.3 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς δεσμεύσεις.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων