
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
89.8 kcal /
375 kJ
Πρωτεΐνη
2.8 g
Λιπαρά
0.8 g
Υδατάνθρακες
15.8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Νάτριο
13.3 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCafé-style banana bread
1 Std. 45 Min
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1 Std. 45 Min
Almond and date bars
2 Std. 15 Min
Honey ice cream
17 Std. 45 Min
Gingerbread biscuits
2 Std. 20 Min
Raw lamington slice
1 Std.
Chocolate crackle surprise
2 Std. 30 Min
Banana Nice cream
5 Min
Tri-coloured snow cones
1 Std.
Dairy free coconut caramel ice cream with crêpes
8 Std. 20 Min
Raw carrot cake
5 Std. 30 Min
Rizogalo (Greek rice pudding)
1 Std. 10 Min