
Συσκευές & Αξεσουάρ
Tropical jelly with coconut yoghurt (Diabetes)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
-
fresh mango cheeks cut into slices400 g
-
fresh passionfruit juice only (approx. 40 g), plus 2 extra to garnish2
-
monkfruit sweetener1 tbsp
-
water150 g
-
gelatine powder2 tsp
-
coconut yoghurt2 tbsp
-
fresh mint leaves to garnish
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
13.3 mg
Πρωτεΐνη
2.8 g
Θερμίδες
375 kJ /
89.8 kcal
Λιπαρά
0.8 g
Φυτικές ίνες
4 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.5 g
Υδατάνθρακες
15.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Thermomix® Cooking for Diabetes
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMaple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Rum baba
3 godz.
Vegan custard
15 min
Apple, pear and bay leaf cake
1 godz. 15 min
Steamed banana puddings with honey ginger crème anglaise
35 min
"Viennetta" Vanilla ice cream
8 godz. 50 min
Chocolate mud muffins (gut health)
40 min
Coconut and pistachio delight
1 godz. 10 min
Rava payasam
50 min
Peanut butter and chocolate custard
15 min
He tao zhi ma hu (sweet walnut sesame soup)
35 min
Jam-filled sweet potato doughnuts
3 godz. 10 min