
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kreplach
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
15 porties
Υλικά
Deeg
-
bloem370 g
-
fijn zout1 tl
-
eieren4
-
water koud (4 el)50 g
Vulling
-
kalfsvlees gemalen250 g
-
rundvlees gemalen250 g
-
broodje geweekt in water en uitgelekt½
-
eieren2
-
fijn zout of naar smaak1 tl
-
gemalen zwarte peper of naar smaak½ tl
Afwerking
-
water voldoende om in te koken
-
zout1 el
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
182 kcal /
766 kJ
Πρωτεΐνη
12 g
Λιπαρά
5 g
Υδατάνθρακες
20 g
Φυτικές ίνες
1 g
Κορεσμένα λιπαρά
3 g
Νάτριο
806 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΠαρουσιάστηκε επίσης στο

Chanoeka
11 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChoronsaus
20 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Gyoza met kip en knoflook
45 λεπτ.
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Kip in Tomaten-Uiensaus
Καμία βαθμολογία
Kalfsstoofpotje in Broodkommen
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1ωρ. 20 λεπτ.
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Vleesspiesjes met Rijst in Saus
Καμία βαθμολογία
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Καμία βαθμολογία
Gebraden Kip met Groenten in Cidersaus
Καμία βαθμολογία